M. S.

Per problemes a l’esquena durant l’embaràs em van recomanar que fes sessions de fisioteràpia. He anat fent seguiment durant l’embaràs i m’ha anat perfecte. En cada sessió ademés de tractar-me l’esquena vam tractar altres temes com les respiracions, els pujos, i el massatge perineal… que em van anar molt bé per al dia del part.

C. O.

He hagut d’anar un parell de vegades per problemes d’esquena i m’han tractat genial les dues. Molt professionals, el centre impecable. Recomano 100%

X. M.

Profesionales. Puedes dejarte en sus manos. Trato muy agradable y cercano

M. F.

He anat per un problema de sòl pelvià a causa del part i a més de solucionar-me el problema em vaig sentir molt cómoda i tractada amb molt respecte. La fisio m’ho va explicar tot a la perfecció. Consulta nova i molt acollidora.

T. G.

Muy buen servicio!!! Siempre que hemos ido por problemas de bronquitis o mocos nos ha ido perfecto!!!

L.T.

Tractament totalment recomanable. Tinc problemes de cervicals, amb marejos i després d’unes sessions van desaparèixer. Ara vaig fent sesiones de manteniment. Tracte molt proper. Una gran relació qualitat preu.

J. P.

Excel·lent tracte i excel·lents professionals. Aplicant la tècnica de punció seca, m’han resolt de forma molt eficient contractures importants produïdes per sobreesforç muscular en la practica esportiva.